VIAL Automation d.o.o.

Družinsko podjetje, ustanovljeno leta 1998

Vsa leta našega delovanja smo si skupaj s sodelavci prizadevali za tesno in iskreno sodelovanje z našimi strankami, ki so skozi čas postale naši poslovni partnerji. Z njimi smo zgradili zaupanja vredne odnose. To nam omogoča, da jim lahko ponujamo najkakovostnejše storitve s podoročja načrtovanja in implementacije visokotehnoloških tehnologij za avtomatizacijo proizvodnih procesov.

Avtomatizacija

Načrtovanje, izvedba, vzdrževanje

Z individualnim načrtovanjem avtomatizacije tehnoloških proizvodnih procesov vsakemu partnerju nudimo najkakovostnejšo rešitev za njemu lastno proizvodnjo. Skrbno načrtovana, izvedena in vzdrževana avtomatizacija našim sedanjim in bodočim partnerjem prinaša hitrejšo in kakovostnejšo produkcijo. Na ta način se naši partnerji izognejo vsem
dodatnim stroškom, ki jih prinašajo neoptimizirani procesi.

Skupaj smo korak pred konkurenco

Tesno sodelovanje naših strokovnjakov z našimi poslovnimi partnerji nam zagotavlja, da smo vedno proaktivni. Obveščanje o novostih in svetovanja postavljajo naše partnerje korak pred konkurenco.

Če potrebujete najboljše strokovnjake za avtomatizacijo proizvodnih procesov na področju ultrazvočnega varjenja, orbitalnega kovičenja, handlinga ter senzorike, je VIAL Automation d.o.o. partner, ki ga iščete.

Lasten ultrazvočni laboratorij

Ponosni smo na lasten ultrazvočni laboratorij za testiranje, optimiziranje in izdelavo vzorčnih serij. Laboratorij nam omogoča stalno preverjanje tehnične in tehnološke učinkovitosti izdelkov s pomočjo sodobnih merilnih naprav, s tem pa strankam zagotavljamo izpolnitev najvišjih zahtev po kakovosti in zanesljivosti izdelkov.

Okoljevarstvo

V našem podjetju se že od samega začetka trudimo, da naše delo ne bi imelo negativnega vpliva na okolje. Pri tem se zgledujemo po mednarodno uveljavljenih okoljevarstvenih standardih, ki med drugim spodbujajo k ločevanju odpadkov in reciklaži.

VIAL Automation d.o.o. svojim partnerjem ponuja

Zastopništvo svetovno znanih podjetij s področja avtomatizacije proizvodnih procesov, ki se upravičeno lahko pohvalijo z najkakovostnejšimi izdelki.

Svetovanje in sodelovanje pri vzpostavitvi namenskih strojev in tehnološkega procesa ter njegovi čim boljši in čim hitrejši avtomatizaciji, ki jo prilagodimo posamezni stranki.

Ultrazvočno varjenje kot storitvena dejavnost (lon posel). Če želite izdelati manjšo ali srednje veliko serijo izdelkov, si lahko stroške proizvodnje zmanjšate tako, da vam izdelke naredimo v našem ultrazvočnem laboratoriju.

Ultrazvočna zaščitna celica v različnih izvedbah in stopnjah avtomatizacije je naš lastni produkt, s katerim smo prisotni na svetovnem trgu.

© 2016 VIAL-AUTOMATION. All rights reserved.

Click Me