Družinsko podjetje Rowa Automation GmbH je zanesljiv partner za vse, kar je povezano z avtomatizacijo. Podjetje ponuja celovite rešitve na področju avtomatizacije, zlasti v avtomobilski industriji in na področju posebne konstrukcije strojev. Simulacije, roboterji, SPS-programiranje in VIBN (virtuelni prevzemi) podjetja Rowa Automation GmbH.

Za stranke ustvarjajo individualno prilagojene koncepte, pri čemer so pozorni na posamezne ideje in želje ter prispevajo strokovno znanje. Koncept je ustvarjen virtualno (simulacija in VIBN), da se omogoči učinkovit zagon sistema.

Digitalni dvojček

Je prihodnost in v podjetju ROWA Automation in že v zgodnji fazi prepreči pomanjkljivosti. Digitalni dvojčki omogočajo celovito izmenjavo podatkov. So več kot čisti podatki in so sestavljeni iz modelov v simulaciji predstavljenega sistema.

Robotika

Uporaba robotov v avtomatizacijski tehnologiji se nenehno povečuje. Tehnologija avtomatizacije z dolgoletnimi izkušnjami z robotskimi sistemi, kot so KUKA, Fanuc, ABB, ...

SPS

Programabilen logični krmilnik: prava programska oprema za nadzor in vizualizacijo.

Elektrika

Kot del ponudbe celovitih rešitev za avtomatizacijo ponujajo tudi pripadajočo elektriko: od električnega načrtovanja do preklopa konstrukcije omare do namestitve.