24 Jan

Ultrazvok

Ultrazvok za boljše delovne pogoje

Ultrazvok postaja tehnologija prihodnosti. Pri varjenju je ultrazvok vse bolj v uporabi, omogoča večjo ekonomsko učinkovitost in je tehnološko optimalen. Na žalost pa so določene frekvence, ki se sproščajo ob uporabi ultrazvoka, slišne in človeka motijo. Dolgotrajna izpostavljenost lahko povzroči tudi zdravstvene težave. Zato smo s pomočjo našega ultrazvočnega laboratorija za testiranje izvedli vsestransko preverjanje ultrazvoka in poiskali določene rešitve. Naše ultrazvok zastopništvo omogoča raznovrstne rešitve na področju ultrazvoka v industriji. Naše podjetje se ukvarja tudi z rešitvami na področju avtomatizacije proizvodnje, kot so denimo transportni trakovi.

Ultrazvok Vial

Ultrazvok naj ne škoduje zdravju

V današnjem času je vrednost človeškega življenja in zdravja morda cenjena višje, kakor je bilo to kadarkoli v preteklosti. Napredek na tem področju se kaže na področju bivanja, prehrane, preživljanja prostega časa in še česa. V duhu teh sprememb je edino logično, da tovrstnim trendom sledijo tudi delodajalci. Vse bolj pomembno je, da delodajalec delavcem zagotovi delovne pogoje, v katerih je poskrbljeno za dobro počutje delavcev in v katerih je ne nazadnje poskrbljeno za zdravje vseh udeležencev v delovnem procesu. To se zdi še posebej pomembno na področju visokih industrijskih tehnologij.

Ultrazvok je z našo pomočjo varen in udoben za delavce

S pomočjo našega ultrazvočnega laboratorija za testiranje smo razvili ultrazvočno zaščitno celico, ki je usklajena z najzahtevnejšimi evropskimi standardi na tem področju in je bila tudi testirana s strani prestižne pristojne institucije, ki je izvedla preverjanje ultrazvoka. S pomočjo našega ultrazvok zastopništva lahko ustrezno opremite vse vaše ultrazvočne stroje v vaši proizvodni liniji. Na podlagi tega bo vaš delovni proces potekal varno za vse zaposlene, ki poslej ne bodo več izpostavljeni ultrazvočnemu sevanju. Seveda smo vam z veseljem na voljo za vse informacije in svetovanje. S svojimi storitvami oziroma proizvodi se vedno prilagodimo željam in potrebam naših cenjenih strank. Pokličite nas, saj verjamemo, da bomo skupaj poiskali rešitev, ki bo za vas ustrezna.

System_USP3000E-100-1_CutSeal_IMAGE_IMG_0339_rgb-1

Share this

Leave a reply