Varjenje aluminija visoke kvalitete pri nasultrazvocno varjenje

Če se varjenje aluminija opravlja ultrazvočno, lahko varjenje aluminija obremeni človeški organizem, ker se ob varjenju kovine sprošča zvok, ki je lahko zelo moteč. Predlagamo vam, da varjenje aluminija opravite znotraj naše varilne celice, saj bo tako varjenje potekalo zdravju prijazno in povsem nemoteče. Varjenje barvnih kovin bo poslej potekalo tako, da bodo vaši delavci s samim delovnim postopkom bistveno bolj zadovoljni, kot so bili prej.

Varjenje aluminija v skladu z najnovejšimi standardi

Živimo v času, ko se vse bolj cenita zdravje in dobro počutje ljudi. Minili so časi, ko je bilo sprejemljivo, da zaposleni delajo v nemogočih razmerah. Moderni evropski standardi opozarjajo na to, da mora ultrazvočno varjenje aluminija potekati v delavcu prijaznih razmerah. Pri tovrstnem varjenju kovine se namreč dogaja, da se sproščajo moteči vplivi ultrazvočnega sevanja. Da bi našim strankam omogočili delavcem prijazno varjenje kovine, smo razvili posebne ultrazvočne varilne celice, ki omogočajo dvig varjenja barvnih kovin v industriji na višjo raven.

Varjenje kovine z najboljšo tehnologijohladno varjenje aluminija

Naša celica za ultrazvočno varjenje je preizkušena s strani ene najuglednejših institucij na tem področju in izpolnjuje vse, tudi najbolj zahtevne mednarodne standarde. Tako bodo vaši delavci lahko varjenje aluminija opravili v prijaznem okolju. Človeško telo ima svoj ritem in omejitve, kateri moteči faktorji so še v mejah, ki ne rušijo zdravja našega telesa. Varjenje kovine z našo tehnologijo ni le v mejah sprejemljivega, ampak je v tem smislu celo nadstandardno. Naše podjetje se ukvarja tudi z drugimi visokotehnološkimi procesi in ponudimo vam lahko najkvalitetnejše proizvode na tem področju, kot so denimo tekoči trak ali svetlobne zavese.

 

© 2016 VIAL-AUTOMATION. All rights reserved.

Click Me