Skoči na vsebino

Industrije...

Naše rešitve in storitve s področja avtomatizacije in ultrazvoka so primerne za rabo v najrazličnejših industrijah.

Avtomobilska industrija

Avtomobilska industrija rešitve s področja varjenja uporablja predvsem na področju senzorjev za pomoč pri parkiranju, leč za svetlobne žaromete, ultrazvočnega rezanja okrasnih letev na armaturni plošči, komprimiranja žic in varjenja žic na terminal.

Medicina

V medicinske namene se predvsem uporabljata sistem sejanja in pakiranja. V tej industrijski panogi pride ultrazvočno varjenje v poštev pri izdelovanju mask, medicinskega orodja oziroma pripomočkov, filtrov ipd.

Prehrambena industrija

Prehrambena industrija rešitve s področja ultrazvočnega varjenja uporablja predvsem na področju embalaže in pakiranja izdelkov, s katerimi želi podaljšati rok uporabnosti hrane ter jo zaščititi pred zunanjimi vplivi. Prav tako pride v poštev pri rezanju živil, na primer tort, sira, salam, sendvičev ipd.

Bela tehnika

Ultrazvočno kovičenje je v industriji zelo uveljavljen in prilagodljiv postopek. Na področju bele tehnike se uporabljata predvsem kovičenje in ultrazvočno varjenje ohišij.

Elektronika

Na področju elektronike najdemo širok spekter izdelkov, kjer se uporablja sistem z uporabo longitudinalnih ali torzijskih varilnih tehnik. Kakovostne lastnosti ultrazvočnega varilnega postopka so nižja kontaktna upornost in nizka mehanska in toplotna obremenitev med varjenjem.