Nemško podjetje Asutec GmbH se ukvarja z razvojem in proizvodnjo visoko kakovostnih ustavljalnih in blažilnih modulov. Za avtomatizacijo tehnoloških procesov je med drugim zelo pomembna natančnost najvišje stopnje. Kot pravijo pri ASUTEC, ni važno, katero fazo proizvodnega procesa želite avtomatizirati, njihovi ustavljalni in blažilni moduli bodo poskrbeli, da bodo procesi potekali mirno, tiho, brezhibno.

Teža palet, ki jih mehanizmi ASUTEC lahko ustavljajo ali blažijo, se giba med 200 grami in 3 tonami.

Natančnost

Če boste v lastni tehnološki proces vključili ustavljalne in blažilne module ASUTEC, bodo ti poskrbeli za natančno pozicioniranje vaših izdelkov v določenih fazah izdelave in skrajšali čas, ki ga potrebujete od začetka do konca izdelovanja posameznega izdelka. To vam bo zagotovilo, da bo vaša proizvodnja potekala hitro, zmanjšalo se bo število izdelkov z napako in znižali se vam bodo stroški. Posredno boste lahko zvišali svoje prihodke, bolj varni pa bodo tudi vaši delavci.

Kakovost

ASUTEC sledi vsem nacionalnim in mednarodnim standardom. Vse izdelke, ki jih ponuja ASUTEC, redno spremljajo nevtralni inštituti za testiranje in certificiranje.

Servis

ASUTEC GmbH vas podpira in spremlja v vseh fazah storitve. Na vaši strani so od načrtovanja in izdelave do integracije in nastavitve komponent v vašem transfernem sistemu. Vaše projekte izvajajo - strateško, samozavestno in uspešno.