Skoči na vsebino

Predstavitev podjetja

Image

VIAL Automation d.o.o.

Družinsko podjetje, ustanovljeno leta 1998
Vsa leta delovanja si skupaj s sodelavci prizadevamo za tesno in iskreno sodelovanje s strankami. Številne med njimi so postale naši poslovni partnerji. Z njimi smo zgradili zaupanja vredne odnose. Strankam ponujamo najkakovostnejše storitve s področja načrtovanja in implementacije visokotehnoloških tehnologij za avtomatizacijo proizvodnih procesov.
Image

Avtomatizacija

Načrtovanje, izvedba, vzdrževanje
Z individualnim načrtovanjem avtomatizacije tehnoloških proizvodnih procesov vsakemu partnerju nudimo najkakovostnejšo rešitev za njemu lastno proizvodnjo. Skrbno načrtovana, izvedena in vzdrževana avtomatizacija našim sedanjim in bodočim partnerjem prinaša hitrejšo in kakovostnejšo produkcijo. Na ta način se naši partnerji izognejo vsem dodatnim stroškom, ki jih prinašajo neoptimizirani procesi.
Image

Skupaj smo korak pred konkurenco

Tesno sodelovanje naših strokovnjakov s poslovnimi partnerji in strankami zagotavlja proaktivno delovanje podjetja. Redno obveščanje o novostih, deljenje znanj in izkušenj ter profesionalni nasveti postavljajo naše stranke korak pred konkurenco. Če potrebujete najboljše strokovnjake za avtomatizacijo proizvodnih procesov na področju ultrazvočnega varjenja, orbitalnega kovičenja, handlinga ter senzorike, je VIAL Automation d.o.o. partner, ki ga iščete.
Image

Lasten ultrazvočni laboratorij

Ponosni smo na lasten ultrazvočni laboratorij za testiranje, optimiziranje in izdelavo vzorčnih serij. Laboratorij nam omogoča stalno preverjanje tehnične in tehnološke učinkovitosti izdelkov s pomočjo sodobnih merilnih naprav, s tem pa strankam zagotavljamo izpolnitev najvišjih zahtev po kakovosti in zanesljivosti izdelkov.
Image

Okoljevarstvo

V našem podjetju se že od samega začetka trudimo, da naše delo ne bi imelo negativnega vpliva na okolje. Pri tem se zgledujemo po mednarodno uveljavljenih okoljevarstvenih standardih, ki med drugim spodbujajo k ločevanju odpadkov in reciklaži.
Image

VIAL Automation d.o.o. svojim partnerjem ponuja

Zastopništvo svetovno znanih podjetij s področja avtomatizacije proizvodnih procesov, ki se upravičeno lahko pohvalijo z najkakovostnejšimi izdelki.
Svetovanje in sodelovanje pri vzpostavitvi namenskih strojev in tehnološkega procesa ter njegovi čim boljši in čim hitrejši avtomatizaciji, ki jo prilagodimo posamezni stranki.
Ultrazvočno varjenje kot storitvena dejavnost (lon posel). Če želite izdelati manjšo ali srednje veliko serijo izdelkov, si lahko stroške proizvodnje zmanjšate tako, da vam izdelke naredimo v našem ultrazvočnem laboratoriju.
Ultrazvočna zaščitna celica v različnih izvedbah in stopnjah avtomatizacije je naš lastni produkt, s katerim smo prisotni na svetovnem trgu.