Skoči na vsebinoNemško podjetje Broich Systemtechnik GmbH, katerega upravljajo ustanovitelji Alfons Broich, Roland Müller in Andreas Wett, je idealen ponudnik pri transportnih sistemih in avtomatizaciji proizvodnih procesov.

Kupcem prisluhnejo, se odzovejo na njihove zahteve in jim svetujejo pri transportnih sistemih. Skupaj s strankami razvijajo optimalne rešitve, s katerimi podjetjem poenostavijo proizvodne procese. Broich Systemtechnik je skozi leta postal zaupanja vreden partner, o čimer priča dejstvo, da se nanj zanašajo mednarodni kupci iz avtomobilske in živilske industrije.

Nudijo široko paleto transportnih sistemov:

Transportni trakovi:
  • Primerni so za prevoz najrazličnejših izdelkov in se uporabljajo na vseh področjih avtomatizacije. Poleg sicer uspešnih in stabilnih transportnih sistemov iz aluminija, ponujajo tudi transportne sisteme iz nerjavečega jekla za živilsko industrijo.
Paletni transferni sistemi:
  • Z linijo izdelkov Easymove je možen transport kosov do nosilnosti 100 kg. Modularni in standardizirani koncept nosilnih sistemov zagotavlja dobro razmerje med ceno in kakovostjo ter kratkimi dobavnimi roki.
Segmentni transportni trakovi:
  • Segmentni transportni trakovi se že dolgo uspešno uporabljajo na področju avtomatizacije. Zahvaljujoč zelo dobri in močni konstrukciji, lahko prenesejo kakršnekoli pogoje.
Valjčne proge:
  • So robustne in vsestransko uporabne. Poleg pogonskih valjčnih prog z ustreznimi dodatki - kot npr B. 90-stopinjske in 180-stopinjske krivulje - seveda ponujajo tudi gravitacijske valjčne proge.
Večtračni transportni trakovi:
  • Uporaba večtračnih transportnih trakov je primerna za transport težjih in dolgih kosov, kot so npr. odbijači, profili, plošče, kalupi ipd.
Zalogovni sistemi:
  • Zalogovne mize, za zbiranje, blaženje in posredovanje stabilnih in potisnih delov. Primerne so za prenos v in izven, vrtenje in raztezanje v še tako majhnem prostoru.